Siirry sisältöön
verkkokaupan koodaaja

Kokemusta sinunkin alastasi – vahvat referenssit

”DigiPower on auttanut kaikissa kysymyksissä nopeasti, joten suosittelen ilman muuta” – Matti Kalliolepo, Polar Autovaruste

Meillä on tiimissä kokemusta monen eri alan yrityksen onnistuneista IT-projekteista. Varmasti sinullekin tuttuja BUSTER-veneet, FINLAYSON, Beauty Brand PUMPULI, POLAR Autovaruste, WFA – Länsi-Suomen Allianssi ja Pirkanmaan Liitto ja monet muut isot ja pienet asiakkaat, joiden kanssa on ilo onnistua yhdessä.

Toimialasi on tuttu

Yhteistyö kanssamme on helppoa, koska ymmärrämme toimialaasi. Verkkopalveluista meillä on kokemusta mm. näiltä aloilta; kuluttajakauppa, tukkukauppa. B2B. EU toimisto Bryssel, yhdistyksiä, teollisuutta ja elektroniikkaa. Kauneushoitoloita, ketjuravintoloita ja varmasti myös se sinunkin alasi. Kysy ihmeessä lisää.

logon suunnittelu
logosuunnittelu

CASE – Shop lisämyynti

”Verkkokauppa toimii kaupankäynnissä kivijalkaliikkeen tukena ja on hyvä markkinointikanava. DigiPower on auttanut kaikissa kysymyksissä nopeasti, joten suosittelen ilman muuta”.
– Matti Kalliolepo
Polar Autovaruste
https://www.polarautovaruste.com/

CASE – Brand image logo

”Kysyin DigiPowerin graafikolta logoa. Mutta sitten juteltiinkin sellaisista asioista, kuin kohderyhmät ja markkinoinnin kilpailukeinot. Täytyy olla todella tyytyväinen että en juuttunut omaan logoideaani, sain selkeän logon, jossa on myös fysioterapian tehon tarina”.
– Jorma Tuomainen
SELANNE OY Fysiotuotteet

paras verkkokauppa
logosuunnittelu Tampere
logo-suunnittelu

Case – Verkkokauppa

”Te Digipowerilla teitte meidän nettisivut ja verkkokaupan todella mallikkaasti. Ja sitä voi kyllä sanoa asiakaspalveluksi, kun vastasitte posteihinkin liki kellonympäri. Ja slogankin on mehevä!”
– Leila Sallinen
Kotileipomo Isabella