verkkokauppa kannattaa

Hyvä ja helppo verkkokauppa-ohjelmisto avaimet käteen

Jos sinulle tärkeitä asioita kauppiaana on edullisuus, verkkokaupan helppo hallinta ja tarpeelliset maksutavat sekä toimitusmuodot, me voimme auttaa.

VERKKOKAUPPA-OSTAMINEN KIIHTYY

Ota osuutesi jättipotista, nimittäin Suomen verkkokaupan liikevaihdon arvio on jo noin 13 miljardia euroa. Tästä matkailu saa suunnilleen 42 %, palvelut 21% ja tavaroiden osuus 37 %. Me kaikki haluamme ostaa ja kaikista suomalaisista jopa 85 % tekee ostoksia verkossa ja mobiilistikin jo 52 % meistä.

HYVÄ VERKKOKAUPPA-SOVELLUS TOIMII

Meillä on tietoa, miten kauppa käy. Tutkimukset osoittavat, että 85 % aloittaa tuotteen etsimisen Googlella. Jos verkkokauppa on oikein toteutettu, niin ostaja tulee kauppaasi. Jos sisältö houkuttelee, se saa asiakkaan tuotteineen kassalle. Eikä ostotapahtuma saa jäädä kesken. Tutkitusti jopa 22-25 % pysäyttää ostamisen huonossa kaupassa. Jos haluat että asiakkaasi todellakin tilaa, tehdään sinulle helppokäyttöinen ja edullinen verkkokauppa, joka kasvattaa myyntisi uusiin lukemiin.

SUOMALAINEN MYCASHFLOW

Suomalainen verkkokauppa-alusta MyCashflow on erinomainen valinta myös pienille yrityksille. Tässä on helppo lisätä tuotteita ja hallita myyntiä. Kaikki yleisimmät verkkopankit ja maksutavat. Myös Paytrail, Visa ja Klarna. Näillä ominaisuuksilla saat sinulle sopivan myyntikoneen, joka tekee töitä 24/7. Olemme MyCashflow-kumppani Tampereella. Laita viestiä osoitteeseen kumppani@digipower.fi tai kysy lisää lomakkeella.