Siirry sisältöön
yrittäjälle vapaa-aikaa

Tässä sinulle aikaa – niitä lisätunteja

Nyt helppo ratkaisu – laita meidät töihin

Sinulla on varmasti kiirettä ja tehtäviä kalenterin täydeltä. Meiltä saat tukevaa apua, jopa tanakkaa. Me autamme parhaamme mukaan, että työmääräsi ei lisäänny vaan kevenee. Siksi saat vaikka koko paketin avaimet käteen -periaatteella.

100% Tyytyväisyystakuu!

Teemme ensin mallin uusista sivuistasi, sitten kun olet siihen tyytyväinen, vasta sitten laskututamme tämän vaiheen.

Alkukartoitus

Käydään yhdessä läpi asiat, joita olet miettinyt ja joista tarvitset konkreettista mallia ja ideaa siitä miten päästään tavoitteisiisi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Voimme aloittaa vaikka kilpailija-analyysin avulla, jolloin selviää mitkä asiat teet paremmin kuin kilpailijasi.

Yrityksesi.fi ja muut webhotellipalvelut

Seuraavassa vaiheessa olemme jo pitkällä. Mikäli sinulla ei vielä ole domainnimeä yrityksesi.fi niin sekin järjestyy kauttamme. Meillä on tarjota sinulle XetNET webhotelli- ja sähköpostipalvelut, mielestämme hinta-laatu -suhteeltaan markkinoiden parhaat. Toimimme päivittäin myös Elisan ja Telian palveluiden parissa. Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.

vapaa-aikaa yrittäjälle

Reilu meininki!

Meidät on turvallista valita, koska me haluamme jatkuvuutta yhteistyöllemme. Vain tyytyväinen asiakas pysyy asiakkaana.

Materiaalia meille ja mallia teille

Seuraavassa vaiheessa koostamme materiaalia, osan sinulta ja tarvittaessa osan tekee huippugraafikot, koodaajat ja markkinoinnin suunnittelijat. Eli sinulla on käytössäsi pieni armeija tavoitteidesi saavuttamiseen. Kun olemme koostaneet tarpeeksi tietoa, teemme konkreettisen mallin, jota voit katsoa ja esittää eteenpäin sitten kun olet tekemäämme tyytyväinen. Näin syntyy 100% tyytyväisyystakuu, koska meille on tärkeintä että yhteistyömme toimii.

Näistä asioista on aina kysyttävää. Turhia tai tyhmiä kysymyksiä ei ole. Ja kun kysyminen ei maksa mitään, niin laita vaikka ihan lyhyt vapaamuotoinen viesti kumppani@digipower.fi tai kysy lisää lomakkeella