Siirry sisältöön
hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tuo nettisivuille asiakkaita

Sivuille kannattaa lisätä SEO

SEO, eli hakukoneoptimointi on netissä todella kilpailtua. Ajatellaanpa että olet ostamassa ohjelmointi-palvelua. Jos kirjoitat vaikka Google-hakuun sanan ohjelmistokehitys, saat tulokseksi valtavan määrän ohjelmistokehitys-yhtiöitä. Jos haluat löytää ohjelmistokehitystä esimerkiksi Tampereelta, voit tarkentaa; ohjelmistokehitys tampere, listaa Google RoboGen yhtiön ensimmäiselle sivulle.

hakukoneoptimointi SEO

Mitkä ovat hakusanoja joilla myyt eniten?

Sellaiset jotka eivät ole liian yleisiä. Jos myyt autotarvikkeita, niin emme saa sivujasi pienellä budjetilla kärkeen sanalla; autotarvike. Mutta jos haluat suksiboksia etsivän asiakkaan kauppaasi, voisimme käyttää optimoinnissa sanoja: Thule tampere.

Tee testihaku googlella

Jos optimointimme toimii kuten kerromme, niin kokeile kirjoittaa Google-hakuun: verkkokauppa avaimet käteen

Tuloksena pitäisi Googlen ensimmäisellä sivulla olla DigiPower, vai kuinka kävi?

Paljonko SEO maksaa?

Riippuu sanojen kilpailutilanteesta ja siitä, kuinka taitavasti sivut on tehty. Meidän tekemässämme sisältötekstissä tulee peruslöydettävyys kaupan päälle. On olemassa myös maksullisia hakusanapalveluja mm. Facebookissa ja Google Ads -mainonnassa. Tämä on hinnoittelultaan niin laaja alue, että ei kannata maksaa turhasta, vaan kysyä lisää, vaikka lyhyesti sähköpostilla kumppani@digipower.fi tai lomakkeella.