digimarkkinointi

Miten digimarkkinointia tehdään?

Samoin kuten jarruremonttia. Ensin irrotan renkaan, sitten väännän ensimmäisen ruuvin irti, siis poikki. Viiden tunnin hikoilun jälkeen soitan ammattikorjaajalle. Aikaa, hermoja ja lähimmäisiä säästääksesi, ota meihin yhteyttä heti ensimmäiseksi. Meillä on koulutus internet-viestinnän jokaiseen osa-alueeseen. Siihen kuinka tämä internet toimii, kuinka tehdään tekstiä, jota näemmä sinäkin jaksat lukea.

VAIKUTTAAKO DIGIMARKKINOINTI?

Jos ajatellaan miten mainonta vaikuttaa, niin Coca Cola on hyvä esimerkki. Katso lyhyt kuvaus huolella rakennetun brändin voimasta, jossa graafinen suunnittelu ja logo on erittäin huolella mietitty. Ja teksti tekee ihmeitä, katso vaikka copywriter-palvelun sivu.

MONTA KANAVAA

Voit valita monesta eri kanavasta ja hintaluokasta. Edullisin ja yleisin aloitus on omat nettisivut. Joko itse tehtynä tai meiltä tilattuna sisällöntuotanto omalle verkkosivustolle. Verkkokauppiailla verkkokauppaan tuotekuvia ja tuotekuvauksia. Mahdollisesti videoita ja lisää tehoa myös blogeilla.

Sisältöä voi tuottaa myös muihin kanaviin, kuten YouTube, Instagram, Facebook ja Snapchat. Hakusanat ovat yksi tärkeä osa-alue, jotka liittyvät kaikkeen markkinointiviestintään. Hakukonemarkkinointi on siksi tärkeä ja panostuksen arvoinen osuus.

TULE NÄKYVÄKSI

Näy ja tule näkyväksi. Värikäs digimarkkinointi saa huomion kiinnittymään. Se minkä vaikutelman haluat tehdä, osan siitä ratkaisee valittu kanava.

Joskus tarvitaan pelkkää tekstiä, yksi lause Twitterissä. Joskus on vaikuttavampaa ylläpitää asiantuntija-blogia. Mietitään yhdessä, mikä sopii sinun kohderyhmällesi, ota yhteyttä.